Drie Koningen Bier

Bier van hoge gisting op fles

‘Drie Koningen Bier’ is een feestbier, speciaal gebrouwen voor het honderdjarige bestaan van de Landelijke Gilde Drie Koningen van Hagelstein, Sint-Katelijne-Waver.

Het is een hopbier gebrouwen op basis van Nelson hop uit Nieuw-Zeeland, is amberkleurig en heeft een aparte afdronk met een niet vergelijkbare nasmaak. Door zijn hoog alcoholgehalte van 8,5% is het een uitstekend degustatiebier.

In de brouwerij ‘De Proef’ uit Hyfte, Lochristi is dit bier geselecteerd en gebrouwen speciaal voor de Landelijke Gilde Drie Koningen, met een garantie op exclusiviteit. Het ‘Drie Koningen Bier’ was in 2006, het eeuwfeestjaar, doorlopend verkrijgbaar en is sinds 2007 alleen nog verkrijgbaar, elk jaar vanaf Driekoningen tot einde voorraad.

De Landelijke Gilde Drie Koningen is door de jaren heen geëvolueerd van een boerengilde, naar een landelijke vereniging met een speciale toets naar jonge gezinnen toe.

Voor meer informatie kunt u steeds contact opnemen met de bestuursleden, via de website www.lg3k.be of mailen naar info@lg3k.be

_______________________
06-01-2006 | Driekoningen

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.