Kortfilms

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • van maandag 15 maart tot vrijdag 30 april 2021 van 09u00 tot 00u00.
@home - PATERSWEG , 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER
KORTFILMS ?Een selectie door Landelijke Gilde Drie Koningen?
Beste leden,

Helaas kunnen we nog steeds geen nieuwe fysieke activiteiten organiseren en doen we nog eventjes verder met ons online aanbod. Naast wandelen en tv kijken zit er momenteel niet veel in. Maar wat valt er nog te zien op TV? Weet je niet meer wat te kiezen op TV, Netflix of Streamz? Dan hebben wij misschien een alternatief gevonden?

KORTFILMS
“Een selectie door Landelijke Gilde Drie Koningen”

Tijdens het samenstellen van onze nieuwe jaarplanning (in oktober 2020) werden er nieuwe ideeën op tafel gegooid. Zo ontstond het idee om op een avond allerlei kortfilms te tonen in een gezellig decor. Helaas kan deze nieuwe activiteit niet plaatsvinden in onze felbegeerde zaal en kunnen wij u niet zef verwennen.
Om deze activiteit alsnog te kunnen aanbieden hebben we ons idee online gezet zodat u van thuis uit kan genieten van dit concept. Elks op zijn eigen tempo, ieder naar zijn eigen zin. Het is ook flexibeler, want op deze manier kan u zelf bepalen wat u wil zien en wat liever niet.

Deze activiteit wordt u volledig gratis aangeboden. U hoeft niet in te schrijven, niet te reserveren, niets aan te kopen, geen afspraak te maken,... Wanneer het u ook past, surft u gewoon naar onderstaande website en kiest u een kortfilm die u wil zien.
We hebben een selectie gemaakt van uiteenlopende genre’s uit verschillende landen. Daar het gaat over kortfilms zijn dit films van korte tijdsduur die variëren van 1 minuut tot 30 minuten. Schrik niet wanneer het verhaal plots (onlogisch) stopt, dit is eigen aan het genre.

Kijk online via...
 www.lg3k.be/kortfilm

Online beschikbaar sinds 15 maart 2021

Het aanbod is continu beschikbaar, 24/24 en 7/7, tot het eind van deze lockdown. Mogelijk plaatsen we tussendoor ook nieuwe kortfilms online. Helaas hebben we weinig interactie met jullie, maar graag horen we jullie mening over de aangeboden films, of gewoon een woordje feedback. Dat kan via webmaster@lg3k.be (niet verplicht).

We hopen alvast dat u kan genieten van de kortfilms dat we u aanbieden, en dat u een nieuwe ervaring kan opdoen in een genre dat misschien tot nu onbekend was.


Vriendelijke groeten,
Het bestuur - Landelijke Gilde Drie Koningen
--------------------------------
*OPGELET: Het online streamen (al dan niet draadloos of mobiel) verbruikt een zeker volume van uw internet abonnement. De meeste films zijn beschikbaar op Youtube. De organisatie (LG3K) is niet verantwoordelijk voor het plaatsen of onderhouden van de gepubliceerde content. Wij verzamelen enkel het reeds beschikbare materiaal op één handige pagina. LG3K kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor eventuele kosten in uw internetverbruik, het verwijderen van content of schokende beelden. 

Praktisch

Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Drie Koningen Sint-Katelijne-Waver
Prijs
gratis
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Meer activiteiten